Fórum herního portálu twse.cz: Jak se vám zamlouvá NEU .. mods/openwarfare ??servr -13-23-18-25-24-28 - Fórum herního portálu twse.cz

Skočit na obsah

Ikona Zdělení! - Globální informace:

Statistika pro CSS >> http://stats.twse.cz <<
Spusten server: [EU]CZ www.twse.cz #64 ZOMBIES 78.24.9.105:27640

Toggle shoutbox Live chat

Pro zvětšení okna je nutné najít neviditelnou "čáru", která se nachází mezi posledním příspěvkem a tlačítky pro odeslání, smajlíky atp... Zobrazí se šipka, kterou stačí uchopit a táhnout dle libosti...
Mat-Xel  : ( 3.09.2010 - 16:15) Nový komp, super! ^^
Player  : ( 3.09.2010 - 14:31) lepší těch 30 let propásnout než promarnit :))
Player  : ( 3.09.2010 - 14:30) tak to už je na odpis :D
Šenki  : ( 3.09.2010 - 14:29) co dva mesiace,mne rychlo ubehlo mojich 30 rokov :laughing1:
brutus  : ( 3.09.2010 - 14:25) xD
Player  : ( 3.09.2010 - 14:01) eh..tady je to vlastně :cry: a ne ;(
Player  : ( 3.09.2010 - 14:00) já věřím, já ani nevím že nějaký volno bylo ;(
zet-ko  : ( 3.09.2010 - 13:06) co týden 2 měsíce :D
MaSTeR  : ( 3.09.2010 - 12:43) to by jste neverili jak ten tyden rychle uběhl :)
deen  : ( 3.09.2010 - 11:23) to byste neverili připojim se na jaily a tam naci francouzi mi daji voteban fakt to je moc toto
PR3CL1K  : ( 3.09.2010 - 11:16) :D
SmeXy  : ( 3.09.2010 - 11:15) Zdravim sem na PC unás ve škole :D to by ste nevěřili tomu připojení 55Mb :D download 6Mb/s :D
Neči  : ( 2.09.2010 - 19:41) neni mozny aby se stahoval 400MB pri rychlosti 300Kb/s
Neči  : ( 2.09.2010 - 19:39) a proc bych chodil na TS kdyz nemam mikrak tedka a urcite ho neplanuju protoze me nechcou v zadnym klanu vetsinou to vydupu a fulloutem to vyliskam kdyz se to povede :D
Neči  : ( 2.09.2010 - 19:38) a vetsinou dostasnu ten ban takze pak jdu na lineage 2 hraju na ruskym offiku Nick Gramla kdyby nekdo hral taky :) a jdu si zabit nejaky lamy co chodej po katach ve 4 lidech :D
Jake898  : ( 2.09.2010 - 19:38) Čau, jde to, co ty? :)
Jake898  : ( 2.09.2010 - 19:38) Ať si to vyřeší na TS, tam se můžou třeba i slovně poprat. :D
Neči  : ( 2.09.2010 - 19:36) a proto nadavam jen in-game tam dostanu ban od B3 a nebo me ignorujou :D
dydynka  : ( 2.09.2010 - 19:36) omg som este nevidela hadat sa za take hovadiny :D lol :D
KuChy  : ( 2.09.2010 - 19:36) MUCK :D
Resize Shouts Area

• (6 Stránky)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Poslední »
  • nemůžete začít nové téma
  • Nemůžete odpovědět na toto téma
  • Bookmark

Jak se vám zamlouvá NEU .. mods/openwarfare ??servr -13-23-18-25-24-28 mods/openwarfare

Anketa: Vas nazor na COD4 OW mod na TWSE.cz (53 členů volilo)

COD4 OW mod na TWSE.cz?

1. Parada, paci sa mi (20 hlasů [37.74%])

Procento volících: 37.74%

2. Ale ano, da sa (3 hlasů [5.66%])

Procento volících: 5.66%

3. Njn, ked nie je nic ine (1 hlasů [1.89%])

Procento volících: 1.89%

4. Nechcete to zmenit? (9 hlasů [16.98%])

Procento volících: 16.98%

5. Aghrrr, to nebudem hrat (20 hlasů [37.74%])

Procento volících: 37.74%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#1 Uživatel je offline   TwsePATRIKzbuch 

• Member
  • Skupina: CoD4 Senior Admin

Odesláno 7.07.2010 - 11:47

Jak se vám zamlouvá neu :biggrin3: mods/openwarfare :biggrin3: ????
0

#2 Uživatel je offline   sheppard 

• Member
  • Skupina: Členové

Odesláno 7.07.2010 - 11:56

mno když neni na mojich oblíbených serverech volno,tak si někdy zahraju,ale jen zřídkakdy.Je to divnej mod :) :D :D :laughing1: :spam_laser:
0

#3 Uživatel je offline   mnaauuu 

• Mňááuuu
  • Skupina: CoD4 Super Admin+

Odesláno 7.07.2010 - 11:57

neviem, ja som to este nehral. ^_^

Neda sa pripojit na TWSE.cz COD4 alebo COD2 servery?

Krok 1: COD4 BANLIST///COD2 BANLIST
Krok 2: Ziadost o COD UNBAN*

V ziadosti treba uviest PB GUID a IP ADRESU

A - PB GUID:
Moznost (1)
1) Pre COD4 stiahnut si COD4 PB GUID Generator.
2) Opisat si skrateny PBGUID (poslednych 8 znakov) a prilozit ho do ziadosti o UNBAN.

Moznost (2)
1) Pre COD4/COD2 pripojit sa na server so zapnutym Punkbustrom.
2) V konzole napisat "/pb_plist" pripadne "/pb_myguid". Vyhladat vlastny PB GUID a prepisat ho do ziadosti o UNBAN. Postaci opisat poslednych 8 znakov.

B - IP Adresa:
1) Kliknut na jednu z nasledovnych liniek: http://myip.dk/ http://www.myip.cz/
2) IP adresu prepisat do ziadosti o UNBAN

*Upozornenie: V pripade WH sa unban dava len vo vynimocnych pripadoch. Ak si myslite, ze je to Vas pripad, tak smelo do toho. V opacnom pripade, doporucujeme zakupenie novej kopie hry.

Odeslaný obrázek
0

#4 Uživatel je offline   SOAP 

• Member

Odesláno 7.07.2010 - 11:58

Zobrazit příspěvekTwsePATRIKzbuch na 7.07.2010 - 11:47 řeklo:

Akože bez urážky je to príšerný mod... po vizuálnej stránke aj hratelnost... otravujú tam stále nejaké hlášky proste hráčom sa to nepáči všedci chcú späť klasiku aspoň na 28 server... ten mod je trápny...
0

#5 Uživatel je offline   John_RamboCZ 

• Private First Class
  • Skupina: CoD4 Admin

Odesláno 7.07.2010 - 12:01

Pro me to je dost velká změna a můžu hrát OW a zároven se starat o svuj servr.

Někomu jse to nemusí líbit a může proti tomu i protestovat, ale to je všechno co s tím uděláš.

Ale zase je vilá škoda, protže se tak přijde o hodně stálých hráču které to nebude bavit a nebudou to chtít a byly by raději kyby se vratili zpátky ty normal servry, ale zase je fakt, že se ty servry z něčeho platit musej a reklama na normal modech nešla dát. Třeba se (možná) podaří udělat nějakej kompromis kde by se vše nějak urovnalo.

Jinak jsem asi neutrální. Jako hráči mi to je jedno. Jako adminovi ne, protože přijdu o hodně stálých a dobrých hráču což je velká škoda.
Xfire: pep4n
0

#6 Uživatel je offline   SOAP 

• Member

Odesláno 7.07.2010 - 12:06

Zobrazit příspěvekJohn_RamboCZ na 7.07.2010 - 12:01 řeklo:

Pro me to je dost velká změna a můžu hrát OW a zároven se starat o svuj servr.

Někomu jse to nemusí líbit a může proti tomu i protestovat, ale to je všechno co s tím uděláš.

Ale zase je vilá škoda, protže se tak přijde o hodně stálých hráču které to nebude bavit a nebudou to chtít a byly by raději kyby se vratili zpátky ty normal servry, ale zase je fakt, že se ty servry z něčeho platit musej a reklama na normal modech nešla dát. Třeba se (možná) podaří udělat nějakej kompromis kde by se vše nějak urovnalo.

Jinak jsem asi neutrální. Jako hráči mi to je jedno. Jako adminovi ne, protože přijdu o hodně stálých a dobrých hráču což je velká škoda.

každého koho som stretol na www.twse.cz #28 WAR HC ORIGO MAPS serveri na to nadával... ved to je hlúpost celý mod... tie trápne hlášky... majte si reklamy ale skoro nikto vám to hrať nebude ved je to príšerné... hudba, hlášky, vzhlad proste všetko už to nie je klasika... PROSÍME TWSE dajte späť normal mod aspoň na jeden server a to #28 WAR HC... nikde inde sa nedalo hrať iba na TWSE a ešte aj to musíte pokaziť?
0

#7 Uživatel je offline   K1mB4l 

• Member

Odesláno 7.07.2010 - 12:07

Zobrazit příspěvekTwsePATRIKzbuch na 7.07.2010 - 12:47 řeklo:

je to naprt proste dodrbali cely server #28 teraz tam uz ani hraci nebudu chodit :D maximalne su tam pekne tie hlasky :D ale ostatok je na pi.u JA OSOBNE BY SOM CHCEL NASPAT NORMAL MOD .....viacej ludi tam chodilo ked bol ale tento OW mod je na PICU s velkym P
1

#8 Uživatel je offline   K1mB4l 

• Member

Odesláno 7.07.2010 - 12:09

Zobrazit příspěvekSOAP na 7.07.2010 - 12:58 řeklo:

Akože bez urážky je to príšerný mod... po vizuálnej stránke aj hratelnost... otravujú tam stále nejaké hlášky proste hráčom sa to nepáči všedci chcú späť klasiku aspoň na 28 server... ten mod je trápny...

SOAP drzim stebou :) sme proti novemu modu PROTEST
1

#9 Uživatel je offline   SOAP 

• Member

Odesláno 7.07.2010 - 12:13

Zobrazit příspěvekK1mB4l na 7.07.2010 - 12:09 řeklo:

Keby sa dal hrať tak nemám proti modom nič ale ved je to hlúposť ten mod... mne osobne sa to vôbec nepáči a verím že ani kope daľších ľudí... dajte aspoň jeden server klasiku ako bývala #28 WAR HC bol naj server...
0

#10 Uživatel je offline   silous 

• Private

Odesláno 7.07.2010 - 12:13

Zobrazit příspěvekK1mB4l na 7.07.2010 - 12:09 řeklo:

souhlas... tohle je šíleně přeplácaný všim možnym i nemožnym(barvičky, zvuky, ikony, ty prapodivný atomovky, inkvizice...)- aspon jeden origo server by to chtělo... :-(
1

#11 Uživatel je offline   Smoky 

• Corporal

Odesláno 7.07.2010 - 12:15

objasnim vam par veci
jedina zmena oproti normalu je ve skinech a menu par perku navic
jinak dmg,zivoty apod veskere nnastaveni je stejne jak u HC
neodsuzujte to hned zkuste si to zahrat dele... sposta hracu dnes na 18 nadavala , ale po hodince 2 hrani se jim to zalibilo
spise sem zkuste napsat co byste radi zmenili (ne mod) myslim tim barvy, skiny , zvuky rozhozeni uav apod , at to muzem upravit dle vasich prani

vychytanejsi antihack + hlavne co by vas mohlo zajimat je hodnost VIP hrac , ktera vam po vikendu spristupni vote a a z doslechu ,, pry by meli byt i vip sloty" coz by vam klasicky mod neumoznil
Je mi jedno kolik ti je.Je mi jedno jakou máš barvu.

ALE DĚLEJ BORDEL A POŽENU TĚ ! ! !
v životě jsem se neoháněl banem: napomenu tě slovně, neuposlechnutí znamená trest... jsem ochoten debatovat , ale vše má své meze.
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Žádám vás abyste si VŽDY řádně přečetli dané téma, než začnete vkládat daný přízpěvek, a to i včetně nadpisu a umístění tématu.

Jsem ochoten se bavit s člověkem , který se chová slušně.
Budeš-li vulgární/nadávat/jakkoliv napadat kohokoliv jiného , tak se tvá žádost bude ignorovat/topic bude mazat !

Mazání je rychlejší než psaní ! ! !
Vždy jsem si zakládal na tom , že jsem férový , možná se to někomu nelíbí , ale to ma celkem smůlu. Já se nezměním.
1

#12 Uživatel je offline   mnaauuu 

• Mňááuuu

Odesláno 7.07.2010 - 12:21

Sila tohoto modu je prave v tom, ze si ho sami upravujeme. Doteraz bol na serveroch o ktorych ste asi ani nepoculi. Hlavne servery boli 26-50-52-53-54-62-63 . Cely mod mame plne pod kontrolou. Takze ak mate navrh, chcete aby sa hardpointy (lietadla, heli) spravali normalne, nie je problem. Mne sa viac paci kosik (stravil som na tom nejaky ten vikend).

Problem s normalnym modom je ten, ze sa tam neda nic zmenit. Zoberte si napriklad granatomet, jedine ako ho elimitovat je, dat na neho automaticky warning pripadne ban cez B3. Normal je sice super, ale nemate to uz obohrate? Skuste to, dajte tomu sancu.

A - PB GUID:
Moznost (1)
2) Opisat si skrateny PBGUID (poslednych 8 znakov) a prilozit ho do ziadosti o UNBAN.

Moznost (2)
2) V konzole napisat "/pb_plist" pripadne "/pb_myguid". Vyhladat vlastny PB GUID a prepisat ho do ziadosti o UNBAN. Postaci opisat poslednych 8 znakov.

B - IP Adresa:

*Upozornenie: V pripade WH sa unban dava len vo vynimocnych pripadoch. Ak si myslite, ze je to Vas pripad, tak smelo do toho. V opacnom pripade, doporucujeme zakupenie novej kopie hry.

Odeslaný obrázek
0

#13 Uživatel je offline   K1mB4l 

• Member

Odesláno 7.07.2010 - 12:22

Zobrazit příspěvekSmoky na 7.07.2010 - 13:15 řeklo:

objasnim vam par veci
neodsuzujte to hned zkuste si to zahrat dele... sposta hracu dnes na 18 nadavala , ale po hodince 2 hrani se jim to zalibilo
spise sem zkuste napsat co byste radi zmenili (ne mod) myslim tim barvy, skiny , zvuky rozhozeni uav apod , at to muzem upravit dle vasich prani

vychytanejsi antihack + hlavne co by vas mohlo zajimat je hodnost VIP hrac , ktera vam po vikendu spristupni vote a a z doslechu ,, pry by meli byt i vip sloty" coz by vam klasicky mod neumoznil

Jedine co by som zmenil je DAT PREC POSRANY OW MOD. dakujem ze si mi dal moznost sa vyjadrit
0

#14 Uživatel je offline   TwsePATRIKzbuch 

• Member
  • Skupina: CoD4 Senior Admin

Odesláno 7.07.2010 - 12:23

Zobrazit příspěvekSmoky na 7.07.2010 - 12:15 řeklo:

objasnim vam par veci

Klasika .... byla Klasika ...co dodat ...... :unsure2:
0

#15 Uživatel je offline   mnaauuu 

• Mňááuuu

Odesláno 7.07.2010 - 12:24

Zobrazit příspěvekK1mB4l na 7.07.2010 - 13:22 řeklo:

Jedine co by som zmenil je DAT PREC POSRANY OW MOD. dakujem ze si mi dal moznost sa vyjadrit

ano a prave pre toto som ti vzdy daval ban.

A - PB GUID:
Moznost (1)

Moznost (2)

B - IP Adresa:

Odeslaný obrázek
0

#16 Uživatel je offline   SOAP 

• Member

Odesláno 7.07.2010 - 12:24

Zobrazit příspěvekmnaauuu na 7.07.2010 - 12:21 řeklo:

Sila tohoto modu je prave v tom, ze si ho sami upravujeme. Doteraz bol na serveroch o ktorych ste asi ani nepoculi. Hlavne servery boli 26-50-52-53-54-62-63 . Cely mod mame plne pod kontrolou. Takze ak mate navrh, chcete aby sa hardpointy (lietadla, heli) spravali normalne, nie je problem. Mne sa viac paci kosik (stravil som na tom nejaky ten vikend).

Problem s normalnym modom je ten, ze sa tam neda nic zmenit. Zoberte si napriklad granatomet, jedine ako ho elimitovat je, dat na neho automaticky warning pripadne ban cez B3. Normal je sice super, ale nemate to uz obohrate? Skuste to, dajte tomu sancu.

V žiadnom prípade obohraté... ved si majte zmodované servery ale aspoň JEDEN nechajte klasický prosím...
0

#17 Uživatel je offline   MEP 2 

• Private First Class
  • Skupina: VIP

Odesláno 7.07.2010 - 12:26

asi pre mna na twse bude konec  :thmbdn:
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

The best gaming on #28

ale čím ďalej tým horšie :(  

Ak sa vám niečo páči + Budem vďačný 

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

3

#18 Uživatel je offline   John_RamboCZ 

• Private First Class
  • Skupina: CoD4 Admin

Odesláno 7.07.2010 - 12:28

Zobrazit příspěvekSmoky na 7.07.2010 - 12:15 řeklo:

objasnim vam par veci

Smoky souhlasím stebou jiná změna to není jde jenom o zvyk to je uplne stejny jako moje bybicky kdyz jsi kupovla LEDtv, furt nadavala ze ji boli oci atp no a ted u ni vydrzi sedet a cumet na zamilovany kraviny a 15hodin v kuse.
Xfire: pep4n
0

#19 Uživatel je offline   SOAP 

• Member

Odesláno 7.07.2010 - 12:29

TWSE bolo vždy najlepšie... nie ako nejaké GP tfuj... ale teraz tento MOD v žiadnom prípade ja hrať nebudem... tie skiny vyzerajú jak v skicári vytvorené, hlúpe zvuky otravné,... v klasickom mode to malo aspoň nádych bojovky... ale toto... TELENOVELA...
0

#20 Uživatel je offline   silous 

• Private

Odesláno 7.07.2010 - 12:31

na modu se mi líbí jedna věc... a to jsou ty označení těch bombplaců...nezabere to půl monitoru. No možná ještě to že se mění jejich místa - ALE to ostatní... některý změny opravdu nechápu :huh:
0

Sdílet téma:

• (6 Stránky)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Poslední »