Ahoj,tak jdu rovnou k věci chci si nastavit spray tak dám normálně Options a nastavuju si obrázek z C: jenže když si vyberu tak mi to napíše tohle...: Unable the output spray file.It's possible the current user doesn't have permission .Přitom,když jsem měl ještě non-steam a můj první steam úšet tak to bylo naprosto v pohodě....nic takového to nepsalo....Pokud už s tim máte zkušenosti nebo víte co s tím tak mi to sem prosíím napište...Předem Dík.
S pozdravem мг.TΘм478©ζ.
Zdělení! - Globální informace:
Statistika pro CSS >> http://stats.twse.cz <<
Spusten server: [EU]CZ www.twse.cz #64 ZOMBIES 78.24.9.105:27640
Toggle shoutbox Live chat
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stránka 1 z 1
Spray-problém fakt nevim co s tim...
Odesláno 8.02.2010 - 20:06
zdravim ve steamu to takhle nejde
musis si ty obrazky prevest do slozky kde mas steam ... muj priklad C:\Program Files\Steam\SteamApps\nick\counter-strike source\cstrike\materials\VGUI\logos
a stehle slozky logos to pak ve hre vyberes
ps. myslim ze budes muset nejakou slozku vytvorti bud tu VGUI v ni slozku logos nebo jen slozku logos ted si nejsem jistej
musis si ty obrazky prevest do slozky kde mas steam ... muj priklad C:\Program Files\Steam\SteamApps\nick\counter-strike source\cstrike\materials\VGUI\logos
a stehle slozky logos to pak ve hre vyberes
ps. myslim ze budes muset nejakou slozku vytvorti bud tu VGUI v ni slozku logos nebo jen slozku logos ted si nejsem jistej
Odesláno 8.02.2010 - 20:07
Ne, ne... Určitě máš steam v češtině není liž tak? Pokud ano, tak si ho dej do angličtiny a už ti to pojede. Měl jsem stejný problém
Odesláno 8.02.2010 - 21:03
Sdílet téma:
Stránka 1 z 1

Help

Téma je zamčeno
Bookmark
Del.icio.us
Digg
Email
Facebook
Google
Mixx