Ahoj lidi... vždycky když se připojim na váš server tak mi to dole vlevo píše warning že mám něco 0 a potřebuju 64 a nevim co s tim. Po chvilce mě pak punkbuster kickne. Už jsem s tim zkoušel všelicos dělat ale furt mě to kickuje. Poradíte prosím proč? Já už nevim co s tim mám dělat.
Píše mi to cvar cg_hud damagel con height = 0
když mě to KICKNE
Díky za odpověď
Zdělení! - Globální informace:
Statistika pro CSS >> http://stats.twse.cz <<
Spusten server: [EU]CZ www.twse.cz #64 ZOMBIES 78.24.9.105:27640
Toggle shoutbox Live chat
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stránka 1 z 1
Kick ze serverů
Odesláno 5.02.2010 - 08:00
Ghostrider na 4.02.2010 - 13:27 řeklo:
Ahoj lidi... vždycky když se připojim na váš server tak mi to dole vlevo píše warning že mám něco 0 a potřebuju 64 a nevim co s tim. Po chvilce mě pak punkbuster kickne. Už jsem s tim zkoušel všelicos dělat ale furt mě to kickuje. Poradíte prosím proč? Já už nevim co s tim mám dělat.
když mě to KICKNE
Díky za odpověď
když mě to KICKNE
Díky za odpověď
mas v cfg subore nastavenia, ktore tam nemas mat. Nase servery su nastavene tak, ze sa brania istym "vylepseniam" v konfiguracnych suboroch.
Doporucenie: Nechat si vygenerovat novy cfg subor (tym, ze povodny zmazes).
Dovod preco sa ti ho stalo:
A - pouzivas konfig, ktory si si stiahol niekde zo siete
B - bol si na "dajakom" promode, ktory ti "rozbil" (rozumej, modifikoval) konfiguracny subor.
(pokial sa nemylim, jedna sa o COD4
Neda sa pripojit na TWSE.cz COD4 alebo COD2 servery?
Krok 1: COD4 BANLIST///COD2 BANLIST
Krok 2: Ziadost o COD UNBAN*
V ziadosti treba uviest PB GUID a IP ADRESU
A - PB GUID:
Moznost (1)
1) Pre COD4 stiahnut si COD4 PB GUID Generator.
2) Opisat si skrateny PBGUID (poslednych 8 znakov) a prilozit ho do ziadosti o UNBAN.
Moznost (2)
1) Pre COD4/COD2 pripojit sa na server so zapnutym Punkbustrom.
2) V konzole napisat "/pb_plist" pripadne "/pb_myguid". Vyhladat vlastny PB GUID a prepisat ho do ziadosti o UNBAN. Postaci opisat poslednych 8 znakov.
B - IP Adresa:
1) Kliknut na jednu z nasledovnych liniek: http://myip.dk/ http://www.myip.cz/
2) IP adresu prepisat do ziadosti o UNBAN
*Upozornenie: V pripade WH sa unban dava len vo vynimocnych pripadoch. Ak si myslite, ze je to Vas pripad, tak smelo do toho. V opacnom pripade, doporucujeme zakupenie novej kopie hry.
Odesláno 5.02.2010 - 10:12
mnaauuu na 5.02.2010 - 07:00 řeklo:
mas v cfg subore nastavenia, ktore tam nemas mat. Nase servery su nastavene tak, ze sa brania istym "vylepseniam" v konfiguracnych suboroch.
B - bol si na "dajakom" promode, ktory ti "rozbil" (rozumej, modifikoval) konfiguracny subor.
)
Já ve složce s pb nemám žádný soubor cfg.....
Odesláno 5.02.2010 - 11:42
Ghostrider na 5.02.2010 - 10:12 řeklo:
Já ve složce s pb nemám žádný soubor cfg.....
tiez sa nebavime o pb konfigu ale o tvojom profile. Hladaj subor config_mp.cfg v instalacii cod4.
Neda sa pripojit na TWSE.cz COD4 alebo COD2 servery?
Krok 1: COD4 BANLIST///COD2 BANLIST
Krok 2: Ziadost o COD UNBAN*
V ziadosti treba uviest PB GUID a IP ADRESU
A - PB GUID:
Moznost (1)
1) Pre COD4 stiahnut si COD4 PB GUID Generator.
2) Opisat si skrateny PBGUID (poslednych 8 znakov) a prilozit ho do ziadosti o UNBAN.
Moznost (2)
1) Pre COD4/COD2 pripojit sa na server so zapnutym Punkbustrom.
2) V konzole napisat "/pb_plist" pripadne "/pb_myguid". Vyhladat vlastny PB GUID a prepisat ho do ziadosti o UNBAN. Postaci opisat poslednych 8 znakov.
B - IP Adresa:
1) Kliknut na jednu z nasledovnych liniek: http://myip.dk/ http://www.myip.cz/
2) IP adresu prepisat do ziadosti o UNBAN
*Upozornenie: V pripade WH sa unban dava len vo vynimocnych pripadoch. Ak si myslite, ze je to Vas pripad, tak smelo do toho. V opacnom pripade, doporucujeme zakupenie novej kopie hry.
Odesláno 5.02.2010 - 13:31
Měl bys ho najít tady : C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\Tvůj nick a zde mas soubor config_mp.cfg a ten jak sem pochopil od mnauuuu máš smazat a hra si zrejme vytvoří nový...
Main Admin a Moderátor
<------------------------------------------------------------------------------->
>>>>>>>>>>>>>NEznalost Pravidel NEomlouvá !!!<<<<<<<<<<
<------------------------------------------------------------------------------->
>>>>>>>>>10 statusů varování = ban na 1 měsíc a víc<<<<<<<
<-------------------------------------------------------------------------------->
Chceš UNBAN? Čti !
Chceš někoho ZABANOVAT? Čti !
Chceš se stát VIP členem ? Čti !
Používej EDIT a koukej na datum založení Topicu !!!
Líbí se ti obsah příspěvků ? Pokud ano, budu rád za +
>>>>>>>>>>>>>NEznalost Pravidel NEomlouvá !!!<<<<<<<<<<
>>>>>>>>>10 statusů varování = ban na 1 měsíc a víc<<<<<<<
<-------------------------------------------------------------------------------->
Chceš UNBAN? Čti !
Chceš někoho ZABANOVAT? Čti !
Chceš se stát VIP členem ? Čti !
Používej EDIT a koukej na datum založení Topicu !!!
Líbí se ti obsah příspěvků ? Pokud ano, budu rád za +
Sdílet téma:
Stránka 1 z 1

Help

Bookmark
Del.icio.us
Digg
Email
Facebook
Google
Mixx
Reddit